Yogadröm blev verklighet

Efter många år utomlands ville Nina flytta hem igen. När en vacker lokal blev till salu gjorde hon slag i saken. Idag driver hon yogaverksamhet i en av Sveriges största yogastudior.

Yogalokalen är belägen mitt i centrum i en nu smakfullt nyrenoverad lokal som tidigare tillhörde Frälsningsarmén. Eftersom Nina gillar gamla fastigheter, att driva projekt och att jobba med händerna började hon renovera lokalen med en gång.  

Nina har tidigare bott utomlands i Kina och Indonesien. Tre och ett halvt år i Kina och fem år i Indonesien. För två år sen kom hon för att återupptäcka Avesta:   -Ett värde i att bo här är att det är nära till naturen, det är enkelt och framförallt när du skaffar familj så är det väldigt geschwint.  

Avesta är också en bra hubb på många sätt. Om jag vill kan jag åka till Stockholm över dagen, och vår familj älskar att åka skidor och här är vi närmre till fjällen också!  

Här har jag inte långt till jobbet – jag kan gå, cykla… det är så bra! Fördelen med att bo här är att du kan ha space, du kan bo stort och bra och du kan bo superfint utanför stan också – det är magiskt!